VONK Festival

Vonk Festival header

VONK Festival
Ontsteek het nieuwe theaterseizoen met ons tijdens het VONK Festival. Het weekend van 28 en 29 augustus zit vol met voorstellingen, zowel op het buitenpodium als in onze theaterzaal. Op zaterdagmiddag kunnen families en kinderen hun hart ophalen aan voorstellingen van De Grote Haay: ‘1,2,3,4, Poppetje van Papier’ en ‘Het Veterstrikconcert’. Ook staan er telefoonbedjes klaar, waar jouw mobiele telefoon even kan rusten en opladen en in onze foyer is er een Kleurfeest waar kinderen hun tekenkunsten de vrije loop kunnen laten. Zaterdagavond gaat het dak er af met de band @SIX, een avond vol tropische ballroommuziek met Zuid-Amerikaans invloeden en lekkere beats.

Op zondagmiddag zijn Utrechtse theatermakers als het Nieuw Utrechts Toneel, theatergroep Aluin en een circus- en dansvoorstelling van het duo Marta en Kim te zien. Cabaretier Wouter Monden neemt live zijn Elektra Podcast op en gaat in gesprek met Dookje Engelhard van De Meiden van LOS en Owen Schuhmacher, bekend van onder andere Koefnoen. Het Nieuw Utrechts Toneel komt met ‘Het leven, een PowerPoint’ een razendsnelle PowerPoint over ons dagelijks leven.

Theatergroep Aluin speelt de voorstelling ‘Odyssee’, waarin je 10 jaar meereist met Odysseus binnen 1 uur. Zondagavond sluit cabaretier Roué Verveer de dag af met zijn originele wijze en eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden heel anders uit is komen te zien. Laat de theatervonk overslaan en loop warm voor het nieuwe theaterseizoen, want al deze artiesten zijn het komende theaterseizoen weer te zien in onze zaal!

Combitickets
VONK-combitickets koop je via onze agenda (ga naar 28 & 29 augustus) en zijn er in allerlei soorten en maten, de twee voorstellingen duren allebei ongeveer een uur en kosten €10,- per stuk. Je hoeft alleen nog maar te beslissen welke twee voorstellingen het beste bij je passen. Je hebt de keuze tussen combinaties van twee voorstellingen, bijvoorbeeld ‘1, 2, 3, 4, Poppetje van Papier’ én ‘Het Veterstrikconcert’ van De Grote Haay of ga je liever voor een combinatie van dans en theater? Kom je samen met ons het theaterseizoen ontsteken?

Programma
Zaterdag 28 augustus
13.30 u:
Combiticket – De Grote Haay – 1,2,3,4 Poppetje van Papier en Het Veterstrikconcert
14.30 u: Combiticket – De Grote Haay – Het Veterstrikconcert en 1,2,3,4 Poppetje van Papier
20.00u: @SIX – Dansen in het Castellum

Zondag 29 augustus
13.00u:
Combiticket – Wouter Monden en Het Nieuw Utrechts Toneel – Elektra Podcast en Het leven, een PowerPoint 
13.00u: Combiticket – Marta en Kim en Het Nieuw Utrechts Toneel – FASE en Het leven, een PowerPoint
15.15u: Combiticket – Wouter Monden en Theatergroep Aluin – Elektra Podcast en De Odyssee
15.15u: Combiticket – Marta en Kim en Theatergroep Aluin – FASE en De Odyssee
20.00u: Roué Verveer – Omdat het niet anders kan


terug naar boven