Cabaret

Kiki Schippers met Band

Kiki Schippers met Band / try-out

Laatste tickets Over de maker(s)
Kiki Schippers met Band / try-out

Een brok energie, een gouden strot, een stapel fantastische liedjes en een bus vol geweldige muzikanten.

Wie Kiki Schippers met haar muzikanten op de Parade of in onze theaterzaal zag, weet: Kiki Schippers met band betekent vuurwerk! Men neme een brok energie, een gouden strot, een stapel fantastische liedjes en een bus vol geweldige muzikanten en iedere zaal raakt betoverd.

De winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs is bekend van Spijkers met Koppen en De Vooravond en andere scherpe satirische bijdrages in de media. In poëtische zinnen switcht ze moeiteloos van de liefde naar wetenschap en van maatschappijkritiek naar verwondering. Haar stemt buigt zich teder naar elk instrument. Ze laat je achter met een lach op je gezicht en een brok in je keel. 

Tickets en tijden

Datum za 07 oktober Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Laatste tickets
Datum za 07 oktober - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Over Kiki Schippers en band

Kiki Schippers is cabaretier en tourt door het land met voorstellingen en stekelige en aanstekelijke bijdrages in de media. Ze werd bijna de Slimste Mens, schreef voor Opium op Oerol iedere dag een lied en werd in 5 jaar tijd 4 keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, die ze in 2017 ook won met ‘Er Spoelen Mensen Aan’. 

Naast haar theaterwerk heeft ze een column in het AD, maakt ze satire voor het radioprogramma Spijkers met Koppen, en maakte ze tijdens de coronaperiode de 3FM comedypodcast Too Soon en de YouTube interviewserie Kiki’s KloosterQuarantaine. Bij het grotere publiek werd ze bekend van haar razendsnelgeschreven persconferentieliedjes voor de Vooravond, als een soort muzikale Nico Dijkshoorn. 

Meer over Kiki Schippers en band

Credits

Website: kikischippers.nl