Zaalhuur

Ons theater huren? Podium Hoge Woerd is ook het theater voor jouw activiteit.

Naast de reguliere programmering zijn onze theaterzaal en de Studio beschikbaar voor uiteenlopende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan voorstellingen en montagedagen door professionele gezelschappen, voorstellingen door semiprofessionele en amateur-gezelschappen, schoolvoorstellingen, (bedrijfs)presentaties, lezingen, workshops of inspiratiesessies. 
Onze ruimtes zijn standaard voorzien van uitstekende technische faciliteiten. De professionele service maakt het mogelijk een kwalitatief hoogstaande activiteit neer te zetten op deze bijzondere, jonge en toch historische locatie in het midden van het land.

Contact: Jaap van der Woude
Telefoon:  030-7210751
E-mail:verhuur@podiumhogewoerd.nl
 verhuur@castellumhogewoerd.nl

 

 

 

Onze locatie

Op de plek waar ooit Romeinen vanuit een fort de rivier bewaakten, staat nu een moderne interpretatie van het fort: Castellum Hoge Woerd.
Achter de hoge muren bevinden zich Museum Hoge Woerd, een archeologisch museum, Steede Hoge Woerd, een stadsboerderij en centrum voor natuur- en milieueducatie, café-restaurant CastellumCafé en ons theater. Samen vormen we Castellum Hoge Woerd.

Castellum Hoge Woerd ligt midden in het land en is goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto en bovendien is parkeren gratis. 

Onze locatie
Onze locatie

Theaterzaal

Onze theaterzaal biedt plaats aan 229 personen.
De tribune is inschuifbaar waardoor ook andere opstellingen mogelijk zijn.
Alle technische faciliteiten vind je in het technisch fiche.

Meer informatie

Studio

Onze studio is geschikt voor 30 tot 60 personen, afhankelijk van de gekozen opstelling, en is te huur in combinatie met de theaterzaal.

CastellumCafé

Podium Hoge Woerd maakt deel uit van Castellum Hoge Woerd, waarin ook een archeologiemuseum, stadsboerderij en restaurant/café zijn gevestigd. Deze samenwerking biedt dan ook volop mogelijkheden voor bijzondere, zakelijke bijeenkomsten, voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Naast de professionele theaterzaal en studio, zijn er drie torenkamers te huur via CastellumCafé en bestaat er eveneens de mogelijkheid om een combinatie van ruimtes te boeken.

Meer informatie

Theater Kikker

Ook Theater Kikker, onze andere locatie in de binnenstad van Utrecht, biedt diverse mogelijkheden voor het gebruik van de twee theaterzalen en de foyer.

Meer informatie
Theater Kikker
Theater Kikker
Foto: Anna van Kooij