Cabaret

Jan Beuving en Tom Dicke

2025-1

Tickets Over de maker(s)
2025-1

De tijd zal nog moeten leren waar het over gaat, maar zeker is dat Tom Dicke aan de vleugel zit en dat Jans poëzie en logica de handen weer ineen zullen slaan.

Iedere seconde gaat er één seconde van de toekomst over naar het verleden. Maar hoe lang is die ene seconde eigenlijk het heden geweest?  Als je die vraag 31.536.000 keer achter elkaar stelt, is er een jaar voorbij. Maar niet 2024, want dat is een schrikkeljaar! En op die ene dag extra komt Jan Beuving naar Podium Hoge Woerd voor zijn oudejaarsconference, getiteld 2025-1

Trouw benoemde Beuving tot 'een van de spannendste cabaretiers van dit moment’. Jan Beuving (1982) voltooide een bachelor wiskunde en een master wetenschapsgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Daarna ging hij studeren aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar hij eind 2010 afstudeerde als liedtekstschrijver. Sinds zijn afstuderen is hij gevestigd als tekstschrijver en cabaretier. Hij schrijft teksten voor theaterprogramma’s van Angela Groothuizen en Karin Bloemen en voor programma’s als het Klokhuis.

Tickets en tijden

Datum za 28 september Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum za 28 september - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

De pers over de vorige voorstelling 'Resumé 1'

"De cabaretier, die ooit wiskunde studeerde, zet zijn ambachtelijke kleinkunstliedjes uiterst precies in elkaar."

De Volkskrant

"Op zijn sterkst is Jan Beuving als hij de moderne tijd fileert met zijn humoristische liedjes."

De Volkskrant

"Jan Beuving verenigt het religieuze en het seculiere in een mooi uitgebalanceerde show."

Trouw

Over Jan Beuving

Jan Beuving (1982) voltooide een bachelor wiskunde en een master wetenschapsgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Daarna ging hij studeren aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar hij eind 2010 afstudeerde als liedtekstschrijver.
Sinds zijn afstuderen is hij gevestigd als tekstschrijver en cabaretier. Hij schrijft teksten voor theaterprogramma’s van Angela Groothuizen en Karin Bloemen en voor programma’s als het Klokhuis. Ook heeft hij een taalrubriek op NPO Radio 1.

Meer over Jan Beuving

Credits

Website Jan: www.janbeuving.nl

Website Tom: www.tomdicke.nl