Muziek

Harmonie Orkest Vleuten & De Omniband

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)

Een onvergetelijk uur vol speelsheid en gezelligheid markeert het 75-jarig bestaan van Harmonieorkest Vleuten met een unieke samenwerking met de Omniband!

Het 75-jarig bestaan van Harmonieorkest Vleuten wordt bekroond met een unieke samenwerking met de Omniband. Na een galaconcert in juni in TivoliVredenburg volgt deze herfst een bijzondere samensmelting op het podium. Het A-orkest, bekend als het vlaggenschip van Harmonieorkest Vleuten, onder leiding van Arjan Gaasbeek, presenteert een gevarieerd programma. 

Het hoogtepunt van het jubileumjaar omvatte de wereldpremière van "Symphony No.1" en een uitvoering van de Queen Symphony met het Utrechts Toonkunstkoor. De Omniband, een muziektheatercollectief van Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta, brengt 'Hè, gezellig!' met humor en muziek. In samenwerking met Harmonieorkest Vleuten brengen ze een onvergetelijk uur vol speelsheid en gezelligheid, geïnspireerd door grootheden als Mini & Maxi, The Ashton Brothers en Victor Borge. Dit mag je niet missen!

Tickets en tijden

Datum zo 20 oktober
Tijd 14:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum zo 20 oktober
Tijd 14:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Harmonie Orkest Vleuten

Harmonieorkest Vleuten is een Utrechtse muziekvereniging waar ze met ambitie en plezier muziek maken. De muzikale ontwikkeling van de leden en orkesten staan hoog in het vaandel. Ze vervullen lokaal een cultureel-educatieve en sociaal-maatschappelijke rol van betekenis door muziek in te zetten als middel voor verbinding en verwondering.

Meer over Harmonie Orkest Vleuten

Over de Omniband

De Omniband is een driekoppig muziektheatercollectief bestaande uit Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta. De drie jongens hebben elkaar ontmoet in het Ricciotti Ensemble, een broedplaats voor muzikanten die alles nèt een beetje anders willen en vinden dat de wereld wel wat gezelliger mag. Geïnspireerd door Mini & Maxi, the Ashton Brothers, Släpstick, Victor Borge en nog vele anderen brengt de Omniband een avond onvergetelijk genieten en gezelligheid.

Credits

Website HOV: harmonieorkestvleuten.nl
 

Website De Omniband: deomniband.nl