Jeugd

Vanaf 2 producties

Lente Uitjes: Anansi de spin, sterker dan Olifant 4-8 jaar

Tickets
Anansi de spin, sterker dan Olifant 4-8 jaar

Een wonderlijke, muzikale voorstelling over Anansi de spin: Wie niet sterk of groot is, moet slim zijn!

Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten, hij daagt haar uit voor een potje touwtrekken. Daar zegt Olifant geen nee tegen. Anansi heeft natuurlijk alweer een slim plan bedacht om iedereen op het verkeerde been te zetten.

In samenwerking met Bijlmer Parktheater presenteert Vanaf2 Producties een wonderlijke, muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar oud. Met een ingenieus decor en sprankelende muziek word je het verhaal ingezogen. Het decor verandert van olifant naar walvis en van uitgestrekt woud naar het huis van Anansi, waar hij op sluwe wijze een bananenimperium probeert te beginnen. Maar of dat hem lukt…? Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum wo 26 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
Datum wo 26 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50

Lente-Uitjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Meer Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Over Vanaf2 Producties

Vanaf2 Producties is het productiehuis van Vanaf2. We betrekken jonge enthousiaste makers uit ‘eigen stal’, maar ook nieuwe makers, soms uit onverwachte hoeken. Eerdere voorstellingen die in opdracht van Vanaf2 Producties zijn gemaakt, waren onder andere Robbie & Roef en Hé, wie zit er op de wc?

 

Credits

Spel: Abke Bruins of Sofie Habets en Juliann Ubbergen
Regie: Noufri Bachdim
Tekst: Ayden Carlo
Muziek: Vernon Chatlein

Lichtontwerp: Yannick Verweij
Poppen, vormgeving en kostuum: Pluck Venema en Annelies Michelle Shakison
Concept: Iven Cudogham