Jeugd

Klein Amsterdam Producties

Uk&Puk Festival: Andre het Astronautje 4+

Geweest Over de maker(s)
Andre het Astronautje 4+

Speelse voorstelling over de ruimtevaart, het leven als astronaut én over onze mooie maar kwetsbare planeet.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

Ga mee op ruimteavontuur en maak kennis met het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet. ‘Het astronautje’ is geïnspireerd op de gelijknamige boeken over de belevenissen van astronaut André Kuipers.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? 
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Extra in de foyer: Het PieterPeuterPad

Het Pieterpeuterpad heeft geen begin en einde. Het gaat maar door en je passeert heel veel landschappen. Soms is het glad en koud, ’t lijkt wel sneeuw; voel maar met je tenen. Dit pad is om te voelen en te kijken. Dus schoenen uit…

Extra in de foyer: Het PieterPeuterPad
Extra in de foyer: Het PieterPeuterPad

Uk&Puk Festival

Theater Kikker en Podium Hoge Woerd presenteren op zaterdag 29 en zondag 30 april de vijfde editie van het leukste peuter en kleuter theaterfestival van Utrecht en omstreken. Dus spring op je (loop)fiets en stap in de magische wereld van Uk&Puk. Deze voorstelling vindt plaats bij Podium Hoge Woerd. Benieuwd naar het Uk&Puk programma in Theater Kikker? Bekijk het programma. 

Bekijk het Uk&Puk programma bij Theater Kikker
Uk&Puk Festival
Uk&Puk Festival

Credits

Website: www.kleinamsterdamproducties.nl
Tekeningen: Natascha Stenvert 
Teksten: André Kuipers
Producent: Klein Amsterdam Producties
 

Spel: Christian van Eijkelenburg
Regie: Albert Klein Kranenburg
Muziek: Daan van West
Beeld: Spaceplays