Festival, Specials

Backstage Tour met Rob en Emiel

Nationaal Theaterweekend: Backstage Tour met Rob en Emiel

Geweest Over de maker(s)
Backstage Tour met Rob en Emiel

Rob en Emiel geven je de gelegenheid om eens achter de schermen rond te kijken. Een unieke kans om rondgeleid te worden door de artiesten zelf.

Prachtig toch, zo’n theaterzaal? Vele verschillende voorstelling knallen van het podium af tijdens ons theaterseizoen. 

Elke voorstelling met z’n eigen sfeer waarin het publiek wordt meegezogen. Er wordt hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat het publiek elke keer weer een ultieme theaterervaring heeft en vóór maar ook áchter de schermen doen we dat met een heel team van eigen mensen maar ook met het team die de artiest (of artiesten) zelf meebrengen. 

Achter de schermen gebeurt er dus veel meer dan het publiek kan (en vaak mag) zien. Rob en Emiel geven je, ons leukste publiek, de gelegenheid om eens achter de schermen rond te kijken. Een unieke kans om rondgeleid te worden door de artiesten zelf. Ze nemen geen blad voor de mond en zullen naast een rondleiding eerlijk antwoord geven op elke vraag de u wilt stellen.

Nationaal Theaterweekend

Laat je tijdens het Nationaal Theaterweekend verrassen door voorstellingen en extra activiteiten in ons theater. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling bezoek je voor een klein prijsje en daarnaast zijn er extra activiteiten te bezoeken. Wees welkom bij Podium Hoge Woerd!

Meer Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend