Theater

Theater Artemis

Best wel jammer als je hier niet bij bent 12+

Tickets Over de maker(s)
Best wel jammer als je hier niet bij bent 12+

Absurdistisch-filosofisch stuk over de angst om iets te missen, een voorstelling die je eigenlijk niet mag missen.

Wat doe je als je het gevoel hebt dat alles voortdurend langs je heen jubelt? Boem. Wat als je de doffe bas wel hoort, maar geen idee hebt waar die vandaan komt. Boem, boem.

Het leven voelt als een groot stampend feest waarvan je de ingang maar niet kan vinden. Boem, boem, boem. Hoe lang blijf je zoeken op dat koude en verlaten bedrijventerrein? En zijn al die uitgelaten anderen er wel echt of zijn dat maar spoken in je hoofd?

In navolging van Ruzie 6+ slaan Theater Artemis en Theater Basel nog eens de handen ineen. Deze keer voor een absurdistisch-filosofisch stuk over de angst om iets te missen, voor iedereen vanaf 12 jaar. Theater Artemis speelde eerder prachtige voorstellingen in ons theater.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum za 29 maart
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 7,50 tot € 15,00
Tickets
Datum za 29 maart
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 7,50 tot € 15,00

Over Theater Artemis

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. ‘Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. Niets ligt meer vast. Alles ligt open.

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Meer over Theater Artemis

Credits

Regie: Jetse Batelaan 
Spel: met o.a. Elias de Bruyne 
 

Decor: Marloes en Wikke 
Coproductie: Theater Artemis en Theater Basel