Jeugd

Kim van Zeben Theaterproducties

Beuk! 4+

Tickets Over de maker(s)
Beuk! 4+

Een fysieke rollercoaster waarin het publiek wordt meegesleept in een cartoonachtige wereld, over de strijd van Sjef, Beuk en Uil om het bos.

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. In paniek vlucht hij weg en vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos. Hier is het droog en er is zelfs eten in overvloed. Maar Beuk de Houthakker, is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil de uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

Een fysieke rollercoaster waarin het publiek wordt meegesleept in een cartoonachtige wereld, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk en de dingen mógen kapot. Maar bovenal is Beuk! een ontroerend verhaal over echte vriendschap tussen mens en dier én hun gezamenlijke liefde voor de natuur. 

Kim van Zeben was eerder te zien in onze zaal met de voorstellingen De hond die licht gaf 6+ en Eendje 4+.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Tickets en tijden

Datum zo 07 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 07 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Over Kim van Zeben

Actrice en poppenspeelster Kim van Zeben maakte eerder onder de vlag van haar eigen stichting de succesvolle 4+ voorstelling Eendje en in coproductie met MaxTak de ontroerende voorstelling De hond die licht gaf 6+. 

Meer over Kim van Zeben

Credits

Website: www.kimvanzeben.nl 
Spel: Kim van Zeben en Rogier in ’t Hout
Regie: Bram de Goeij
Concept en tekst: Kim van Zeben en Bram de Goeij
Dramaturgie: Manon Wittebol
 

Toneelbeeld: Hester Jolink
Zakelijke leiding: Nora Duijf
Publiciteit: Elselien Leemhuis