Cabaret

Martijn Koning

Binnen

Laatste tickets Over de maker(s)
Binnen

Try-out genie Martijn is niet bang om dingen uit te proberen en zijn gedachten hardop uit te spreken. Jij kunt erbij zijn.

Martijn Koning kan écht try-outen. Omdat hij niet bang is om dingen uit te proberen en grappen te slijpen waar je bij zit. Hij vertrouwt op een goede voorbereiding en laat die vervolgens op het podium helemaal los. Hij improviseert zich een route richting de ‘uitgang’.

Koning is een Nederlandse stand-upcomedian, cabaretier, columnist en tekstschrijver. In 2004 begon Koning met stand-upcomedy bij het Comedy Cafe en nog datzelfde jaar was hij een van de finalisten van de Culture Comedy Award. Sinds 2015 toert hij door Nederland met zijn cabaretprogramma’s. Je kunt hem ook kennen van Spijkers met Koppen, Comedy Central Roast en de Knorrepodcast.

Het is ècht, het is nú, jij kunt erbij zijn, hij ontvangt je met open armen.

Tickets en tijden

Datum do 01 mei Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Laatste tickets
Datum do 01 mei - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

"Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer […] Wat gebleven is, is de onmiskenbare charme en energie van zijn optreden. Hij creëert nieuwe sprookjes, dialogen en beeldt al die werelden uit.’"

NRC over 'Appeltjes schillen'

"Het escapisme van Martijn Koning is krachtvoer voor de lachspieren."

Parool

Over Martijn Koning

Martijn Koning begon bij het Comedy Café en werd al snel een vast gezicht in Toomler en bij de Comedytrain. Wekelijks hoor je hem op de radio bij Spijkers met Koppen met een column.

Meer over Martijn Koning

Credits

Tekst en concept: Martijn Koning