Festival, Jeugd

Vanaf2 Festivals / Klein Amsterdam Producties

Prentenboekjesfestival Op de Boerderij: Boer Boris is de baas 4+

Laatste tickets Over de maker(s)
Boer Boris is de baas 4+

Beleef de avonturen van de populaire kinderboekenserie nu live in het theater.

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris avonturen op en rond zijn boerderij. Speciaal voor de 10e verjaardag van de populaire kinderboekenserie komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout op het toneel tot leven.

Twee technici komen met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Langzaam maar zeker vouwen de technici deze open en verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs de vogelverschrikkers!

Boer Boris maakt steeds iets nieuws mee: hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie. Als de technici zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen: “Wie is er hier de baas? Boer Boris is de baas!”

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 25 september
Tijd 10:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 10,00
Laatste tickets
Datum zo 25 september
Tijd 10:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 10,00

Prentenboekjesfestival Op de boerderij

Tijdens het festival kom je in onze foyer terecht in een theatrale boerderij! Samen met boerin Marianne ontdek je al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten uit de moestuin.

 

Bekijk het hele programma
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Jeanine van Maris

Over Klein Amsterdam Producties

Ze bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken ze vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd.

Meer over Klein Amsterdam Producties

Credits

Website: www.vanaf2.nl 
Spel: Christian van Eijkelenburg/Melle Berendse & Mitch Wolterink/Kevin Wekker
Regie: Albert Klein Kranenburg
Decor: Bas Verduin en Gunilla Andersson
 

Illustraties: Philip Hopman
Muziek: Thijs Borsten
Soundscape: Daan van West
Lichtontwerp: Tom Verheijen