Jeugd

Izaline Calister en muzikanten

Lente-Uitjes: Bon dia, goeiemorgen 4+

Geweest Over de maker(s)
Bon dia, goeiemorgen 4+

Een muziektheatervoorstelling vol humor rondom een bonte verzameling kinderliedjes uit Curaçao, Aruba en Bonaire.

Wat doe je als je niet kunt slapen? Het lukt Izaline niet om in slaap te komen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er zelfs gevoetbald wordt! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?

De liedjes worden zowel in het Papiaments als in het Nederlands gezongen door Izaline Calister en begeleid door pianist Thijs Borsten en percussionist Danny Rombout. 
Izaline Calister, de koningin van de tumba en Thijs Borsten, de koning van de kinderliedjes zijn wat van plan dit seizoen en alle kinderen mogen het weten!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Lente-Uitjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

"Met een mengeling van jazz en Caraïbische muziek is ‘Bon Dia, goeiemorgen’ aanstekelijk en in de tweetalige liedjes vloeien de zinnen in het Nederlands en Papiaments als vanzelf samen.(…) De kinderen sluiten Izaline die in haar pyjama over het podium danst meteen in hun hart. Ze zingen mee met de liedjes en dansen uitgelaten tussen de stoelen door. "

Theaterkrant

Credits

Website: www.izalinecalister.com
Zang: Izaline Calister
Percussie: Danny Rombout
Piano: Thijs Borsten

Illustraties: Victor Modderkolk
Regie en script: Kiki Jaski 
Techniek: Rijk Jacobs