Cabaret

Boban Benjamin Braspenning

Boompje Beestje

Nieuwe Namen
Wachtlijst Over de maker(s)
Boompje Beestje

Een muzikale cabaretshow over woningnood, van een kersvers cabarettalent.

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. 

Hij stuit op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak en als afgestudeerd econoom en ethicus, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken. 

Boban speelt Boompje, Beestje overal waar je geen huis kunt vinden. Precies! Door hééél het land. Dus kom kijken en ga huilend (van het lachen) naar huis (als je die hebt).

Tickets en tijden

Datum vr 19 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00
Wachtlijst
Datum vr 19 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Boban Benjamin Braspenning

Boban Benjamin Braspenning is winnaar van de jury- als publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij was te zien bij De Slimste Mens, Spijkers met Koppen en ging viraal op Dumpert. Daarnaast is hij schrijver van een kinderboek over banken, wat hij presenteerde in Koninklijk Theater Carré. 

Meer over Boban Benjamin Braspenning

Credits

Website: www.bobanbraspenning.nl
Met: Boban Benjamin Braspenning