Muziektheater

Charl Delemarre en band

Charl zingt Shaffy

Tickets
Charl zingt Shaffy

Singer-songwriter Charl Delemarre brengt een eerbetoon aan de legendarische Nederlandse componist, liedjesschrijver en acteur Ramses Shaffy.

Ramses Shaffy behoeft voor velen geen nadere introductie; zijn iconische nummers zoals Laat Me, Sammy en Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk En Bewonder zijn in het collectieve geheugen gegrift. Charl Delemarre geeft op bijzondere wijze invulling aan Shaffy’s werk. Hij weeft verhalen over het leven van Shaffy en zijn eigen ervaringen naadloos door Ramses’ muziek, waarbij hij ook een paar eigen liederen ten gehore brengt.

Charl is bekroond met verschillende prijzen, waaronder de ‘Grote Prijs van Nederland’, hij staat bekend om zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek. Je kunt hem kennen van Zonder Jou, Lichtelijk Verlicht en Leef. Hij trad verscheidene keren op bij De Wereld Draait Door en toerde met artiesten, als De Dijk en Guus Meeuwis. Samen met een band van graag geziene gasten uit de muziekindustrie zorgt Charl voor een onvergetelijke avond.

Tickets en tijden

Datum za 22 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum za 22 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Over Charl Delemarre

Charl Delemarre (1990) is een Nederlanstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke muziekNa meer dan 30 shows tijdens de Popronde in 2015 was hij ook te zien op Noordeslag in 2016. Charl, die op het Rotterdamse Conservatorium zang studeerde, leerde zichzelf gitaar spelen en wordt in zijn muziek het meest geïnspireerd door zijn idolen uit de sixties & seventies.

Credits

Muzikanten: Charl Delemarre en band 

Fotograaf: Melanie Heller