Cabaret

Rosa da Silva

A vida rosa

Tickets Over de maker(s)
A vida rosa

In deze persoonlijke en muzikale voorstelling gaat Rosa op zoek naar haar eigen weg en wat ‘genieten’ nu precies is.

‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk, is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. Maar dan moet ze eerst even weten wie ze is. Is ze zichzelf, óf hoe andere mensen haar het liefste zien? 

In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van de zoektocht naar haar identiteit. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue en als het meezit wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Een persoonlijke en muzikale voorstelling met een mix van mooie luisterliedjes waarin Rosa’s liefde voor Americana duidelijk naar voren zal komen. Maar ook haar amor voor Brazilectro! Rosa op haar meest kwetsbaar, maar ook op haar meest strijdlustig.

Tickets en tijden

Datum za 09 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum za 09 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Rosa da Silva

Rosa’s debuut was de veelgeprezen voorstelling Daar moet je heen, die ook in onze theaterzaal te zien was. In 2019 won ze de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Als het zover is. Een nieuwkomer was Rosa niet in het Nederlandse theater. Met hoofdrollen in het theaterstuk ANNE en de musical De Tweeling bewees ze al in het theater thuis te horen.

Meer over Rosa da Silva

Credits

Website: www.rosadasilva.nl
Tekst: Tim Teunissen en Rosa da Silva
Muziek: Sergio Escoda

Regie: Laurens Krispijn de Boer
Techniek: Rosan van Hoeve