Jeugd

Dear T, / Tim Schouten

Herfststukjes: De dingen die we niet zien 8+

Uit eigen stad
Geweest Over de maker(s)
De dingen die we niet zien 8+

Een filosofische show over alles wat je niet kunt zien.

Wat zie je niet? Maar is er wel?
Marsmannetjes, je hart, dromen, de wind, onderzeeërs, goden, stilte, liefde, eenhoorns: Allemaal dingen die je niet ziet, maar waarvan je wel weet, hoopt, gelooft, denkt of verwacht dat ze bestaan. In deze show probeert Tim, samen met zijn assistent Marnix, dingen te laten zien die je normaal niet ziet. Voor je ogen zal dit alles gebeuren. Gaat het Tim en Marnix lukken om daadwerkelijk alles te laten zien? Of gaan ze strijdend ten onder?

Theatermaker Tim Schouten ging ter inspiratie voor deze voorstelling met kinderen in gesprek over wat we allemaal niet kunnen zien. In de voorstelling ontdek je op een luchtige manier waar we in geloven en hoe iedereen zich dingen anders voorstelt. 

Disclaimer: In De dingen die we niet zien zie je mogelijk dingen die je normaal gesproken niet kunt zien.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Herfststukjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Herfststukjes
Herfststukjes
Herfststukjes

Credits

Website: www.dear-t.nl
Concept: Tim Schouten
Eindregie: Mart van Berckel
Spel: Tim Schouten, Marnix Vinkenborg en Yara Piekema

Vormgeving: Malou Palmboom
PR Beeld: Heidi de Gier