Specials

De Kiesmannen

De Kiesmannen: op zoek naar Europa / try-out

ISSUES
Tickets Over de maker(s)
De Kiesmannen: op zoek naar Europa / try-out

Een show vol muziek, beelden en humor waarin de Kiesmannen op zoek gaan naar het kloppend hart van het nieuwe Europa.

Het stormt in Europa: de Britten kozen hun eigen pad, de Hongaren breken de rechtsstaat af en de Russen zijn Oekraïne binnengevallen. Het oude continent weet zich weinig raad met de grote uitdagingen van vandaag, maar vooral niet met zichzelf.

Het continent tussen de kapitalistische Verenigde Staten en het socialistische China, het continent van de Romantiek en ‘Nooit meer Oorlog’. Weten we eigenlijk nog wel wie we zijn als Europeanen? Of hebben we een nieuw verhaal nodig?

De Kiesmannen nemen je mee op een reis langs de rafelranden van het continent: Van de muur die Noord- en Zuid-Cyprus verdeelt, langs het onstuimige Noord-Ierland, naar de brug van Sarajevo waar Europa geboren en gestorven is. Ga samen met de Kiesmannen op zoek naar het kloppend hart van het nieuwe Europa.

Tickets en tijden

Datum do 09 maart Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,25 tot € 16,50
Tickets
Datum do 09 maart - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,25 tot € 16,50

ISSUES

Veel voorstellingen in onze theaterzaal brengen actuele maatschappelijke thema’s onder de aandacht. Komend theaterseizoen bundelen we deze voorstellingen onder de titel ‘ISSUES’.
Stuk voor stuk zijn het voorstellingen die je aan het denken zetten, je nieuwe perspectieven bieden, maar er vooral voor zorgen dat je erover in gesprek gaat. En dat gesprek moedigen we graag aan.

Meer ISSUES
ISSUES
ISSUES

Over De Kiesmannen

De Kiesmannen maakt impactvolle producties om jonge mensen te activeren over verkiezingen en maatschappelijke vraagstukken. Te lang is maatschappelijk engagement gefocust geweest op traditionele formats als paneldiscussies, droge debatten en conferenties.

De Kiesmannen schijnt nieuw licht op de ontwikkeling van actief burgerschap door formats als theatershows, podcasts en workshops in te zetten om jonge mensen te informeren over politieke en maatschappelijke thema’s.

Meer over De Kiesmannen

Credits

Website: www.dekiesmannen.nl
Met: Jochem Jordaan, Floris Rijssenbeek en Dylan Ahern

Regie: Leopold Witte
Tekstbijdragen: Bart van den Donker