Jeugd

De Toneelmakerij

Lente-Uitjes: De Grootste Goochelshow 6+

Tickets
De Grootste Goochelshow 6+

Als iets verdwijnt, waar blijft dat dan? En als het nooit meer terugkomt, mis je het dan? Een magische familievoorstelling met een dubbele bodem.

Hooggeëerd publiek! Welkom bij De Grootste Goochelshow, een wervelend optreden met niemand minder dan de allerberoemdste goochelaars van de hele woonkamer: de broertjes Caspaar en Domingo! Als volleerde illusionisten toveren zij onzichtbare konijnen uit hun hoed, zagen een familielid naar keuze doormidden en laten imaginaire olifanten verdwijnen. 

Als de oudste broer zijn jongere broer naar de plek tovert waar alle verdwenen dingen zijn, doen ze een bijzondere ontdekking. Naast de goochelstok, de bami-opscheplepel en de reservesleutel van de auto, is daar ook een broertje. Maar dat kan natuurlijk niet, want er is niet nog een broertje. Toch?  

De Toneelmakerij en Bijlmer Parktheater presenteren een wervelende goochelshow als metafoor voor de magie van het leven: grote vragen en doordachte denkkronkels passeren speels de revue in een luchtige circussfeer.  Een muzikaal avontuur vol goochelacts.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum zo 02 maart
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
Datum zo 02 maart
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50

Lente-Uitjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Meer Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Over De Toneelmakerij

Bedenkers José Montoya en Serge Hogenbirk speelden allebei in prijswinnende jeugdvoorstellingen - José Montoya in Martin Luther King (2019) van Urban Myth, Serge Hogenbirk in Prinses van tuig en Richel (2013) van TG Siberia. Artistiek leider van De Toneelmakerij Paul Knieriem regisseert het tweetal in deze vrolijke voorstelling over onvoorziene gezinssituaties. De Grootste Goochelshow biedt handvatten voor een gesprek over ‘afscheid nemen’ en andere grote levensvragen, tussen kinderen onderling en tussen de jonge bezoekers en de volwassenen die met hen mee zijn.  

Credits

Tekst: Mariëlle van Sauers
Regie: Paul Knieriem
Dramaturgie: Jolanda Spoel

Lichtontwerp: Jasper Nijholt
Spel: José Montoya en Serge Hogenbirk