Jeugd

Meneer Monster

Er is geen stoel- en rijnummer op je ticket, deze worden vandaag niet gebruikt. Het publiek zit op bankjes naast het speelvlak.: De Grote 5 - 3+

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
De Grote 5 - 3+

Een extravagant hilarisch peuterspektakel met opzwepende Africa beats en uitzinnige kostuums.

Meneer Monster speelt groots en uitbundig voor de allerkleinsten en brengt de grootste dieren van Afrika op het toneel. De welbekende ‘catwalkopstelling’ keert terug en dit keer vrij letterlijk. Met als vertrekpunt de zinderende Afrika steppes loopt de voorstelling over naar een paradefeest vol zwoele Afrika beats waarin kostuums de hoofdrol spelen. Grote, uitbundige kostuums, een grafisch, visueel en muzikaal spektakel.

Het publiek zit dicht op de voorstelling, maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje want we verwachten De Grote Vijf op het toneel…

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 16 april
Tijd 14:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 16 april
Tijd 14:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat in 2014 is opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem. Ze maken cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid.

Met ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen’ wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. In onze theaterzaal zag je al voorstellingen als ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, ‘De Gruffalo’ en ‘Fantastische Meneer Vos’.

Meer over Meneer Monster

Credits

Website: www.meneermonster.com
Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem 
Sound design: Chris Koopma

Kostuums: Nicky Nina de Jong
Productie: Hadassa Smit
Zakelijke Leiding: Marisa Tempel