Jeugd

Theater Artemis

Herfststukjes: De grote ik heb hier geen zin in show 4+

Tickets Over de maker(s)
De grote ik heb hier geen zin in show 4+

Wat doe je als je plotseling in de spotlights staat? Vluchten? Of gewoon maar gaan?

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich opeens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja... dan moet je iets... show, entertainment... maar hoe? 

Puzzelboekjes, vishengels en wasmanden: de spelers laten ze pardoes uit hun handen vallen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint stuntelig te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijk wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht!

De grote ik heb hier geen zin in show wordt begeleid door Het Showorkest van Theater Artemis onder leiding van muzikant Keimpe de Jong.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 15 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 15 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Herfststukjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Herfststukjes
Herfststukjes
Herfststukjes

Over Theater Artemis

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Meer over Theater Artemis

Credits

Website: www.artemis.nl
Regie: Jetse Batelaan 
Spel: Sayo Cadmus, René van ‘t Hof, Guido Pollemans 
Kostuums: Liesbet Swings 
 

Muziek: Keimpe de Jong 
Licht: Bart van den Heuvel
Fotografie: Henk Claassen