Muziektheater

Cor Bakker ontvangt... Sjors van der Panne

De mooiste liedjes ooit

Tickets
De mooiste liedjes ooit

Cor Bakker en Sjors van der Panne, beiden graag gezien in het theater, bundelen hun krachten in een nieuwe tour.

In navolging van de succesvolle Cor Bakker ontvangt-serie, waarin hij eerder onder anderen Brigitte Kaandorp, Louis van Dijk en Mike Boddé ontving, is het nu de beurt aan chansonnier Sjors van der Panne. 

Samen zijn zij goed voor meer dan zestig jaar (Cor veertig jaar en Sjors twintig jaar) op het podium en dat moet gevierd worden. Onder het motto van Sjors: “Als Cor mij maar geen jazz laat zingen, doe ik alles”, gaan de heren de uitdaging met elkaar aan. Dat levert prachtige verhalen vol humor op met een flinke dosis zelfspot, afgewisseld met veel herkenbare muziek van onder andere Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld tot eigen nummers van Sjors van der Panne. Een avond gevuld met chansons, kleinkunst en nederpop.

Tickets en tijden

Datum za 21 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00
Tickets
Datum za 21 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00

Over Cor Bakker en Sjors van de Panne

Cor Bakker is huispianist van ‘Podium Klassiek’ op NPO 2. Hij was maar liefst elf jaar de vaste pianist van het Metropole Orkest, maar werd bij het grote publiek bekend dankzij radio-en TV-programma’s met Paul de Leeuw en zijn eigen TV-programma’s, zoals ‘Cor&Co’ en ‘Cor op Reis’. Cor werkte onder anderen samen met internationale sterren als Oleta Adams, Lionel Richie en Shirley Bassey en van eigen bodem Karin Bloemen, Simone Kleinsma, Brigitte Kaandorp en Jenny Arean. 

Sjors van de Panne werd door Liesbeth List genoemd als één van de beste chansonniers van Nederland, stond maar liefst zestien keer in het Concertgebouw in Amsterdam en tourt jaarlijks langs de theaters, zijn tour ‘Mannen Huilen Niet’ en ‘Chansons van Sjors’. Sjors nam ook duetten op met onder anderen Monique Klemann, Duncan Laurence en Edsilia Rombley. 

Credits

Muziek: Sjors van der Panne en Cor Bakker
 

Fotograaf: Ris Steensma