Specials

De Onwaarschijnlijke Elf

Editie WK '22 / try-out

Geweest
Editie WK '22 / try-out

De ideale voorbeschouwing voor het WK. De opstelling bestaat uit de beste muzikanten, schrijvers en journalisten die Nederland rijk is.

In aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar is 'De Onwaarschijnlijke Elf' de ideale voorbeschouwing. In deze editie gaan we op zoek naar elf spelers die nooit op een WK hebben gespeeld, zoals Jari Litmanen, Eric Cantona of Alfredo di Stefano. Met muziek, video, verhalen, sportieve gasten en een quiz wordt zo ons 'Onwaarschijnlijke Elftal' samengesteld. Verder geven de auteurs, muzikanten en journalisten een sappig, verrassend, misschien zelfs onwaarschijnlijk alternatief voor de ellenlange en gortdroge analyses.

De selectie bestaat onder andere uit Sjoerd Mossou, Frank Heinen, Roelof de Vries, Michel Doodeman en Meindert Talma.

Wie staan er opgesteld?

Sjoerd Mossou is al jaren een van onze bekendste voetbaljournalisten, hij schrijft onder andere voor het AD en schrijft regelmatig aan in de voetbalprogramma’s.  
  
Frank Heinen Utrechter en de bekendste voetbalschrijver van het land. 

Roelof de Vries was jarenlang presentator van BVSC, het dagelijkse sportprogramma van BNN-Vara op Radio1 en winnaar van de zomereditie van De Slimste Mens in 2018. 

Michel Doodeman is aanstormend journalistiek talent die vooral onder een jongere doelgroep een groot publiek aanspreekt. Hij maakt bijzondere verhalen over bekende en onbekende voetballers voor onder andere Hard Gras. 

Meindert Talma is al tien jaar de ongekroonde koning van het voetballied, hij maakte bij Excelsior Recordings twee voetbalplaten en telt in de voetbaltheaterwereld als een graag geziene gast met zijn onnavolgbare nummers en eigenzinnige voordracht.

Credits

Presentatie: Roelof de Vries
Muziek: Meindert Talma

 

Gasten: Sjoerd Mossou, Frank Heinen, Roelof de Vries, Michel Doodeman en Meindert Talma