Jeugd

Theater Artemis

Lente Uitjes: De Onzichtbare Man 4+

Tickets Over de maker(s)
De Onzichtbare Man 4+

‘De Onzichtbare Man’ gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

‘De Onzichtbare Man’ gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden. De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival. 

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 26 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 26 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50

Lente-Uitjes

In de voorjaarsvakantie is festival Lente-Uitjes er weer.
Met nóg meer afwisselend jeugdtheater in nóg meer theaters!

Alle Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Over Theater Artemis

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Meer over Theater Artemis

Credits

Website: www.artemis.nl  
Regie: Jetse Batelaan
Spel: René Groothof/René van 't Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven/Kim Karssen
Muziek: Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks

Decorontwerp: Theun Mosk
Assistent decorontwerp: Eva Koopmans
Kostuums: Liesbet Swings
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel