Cabaret

Martijn Kardol

De Situatie

Tickets Over de maker(s)
De Situatie

Martijn pakt elke situatie aan in zijn derde voorstelling, over het bezweren van een crisis in je leven.

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen? Of moet ik het doen? En hoe dan?

De nieuwste voorstelling van Martijn gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix: iedere crisis heeft zijn impact.

Martijn Kardol werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is na 'Welkom' zijn derde cabaretprogramma. Martijn heeft ook een zeer goed beluisterende radiocolumn op Veronica 'De wereldbol van Martijn Kardol'.

Tickets en tijden

Datum za 04 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Tickets
Datum za 04 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Martijn Kardol

Martijn Kardol (1989) kreeg zijn eerste spel- en zanglessen op zijn 18de in Londen, waar hij in een jazzclub werkte en fan werd van Arsenal. Tijdens zijn studie aan de Koningstheaterakademie trad hij voor het eerst op als comedian bij verschillende open podia door heel Nederland.

Als eerste cabaretier ooit won hij in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd overladen met lovende reacties en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.
Martijn is wekelijks op de radio te horen met een column in de middagshow van Radio Veronica.

Meer over Martijn Kardol

Credits

Regie: Wimie Wilhelm