Circus

Nigel Otermans en crew

De Tijdreiziger (Magic Show) 6+

Nieuwe Namen
Tickets
De Tijdreiziger (Magic Show) 6+

Stap op tweede kerstdag in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans: 'De Tijdreiziger' met spectaculaire illusies en prachtige muziek.

In zijn nieuwe show De Tijdreiziger maken de pas 23-jarige Nigel en zijn Wonder Girls een betoverende reis door de tijd met meer dan twintig grote illusies! Nigel krijgt een mysterieuze kist die een tijdmachine blijkt te zijn. Hij reist terug en vooruit in de tijd. Naar onder meer de middeleeuwen, toen goochelen ten strengste verboden was, naar de jaren 50, toen het variété zijn gloriejaren beleefde en naar de toekomst om te ontdekken hoe er dan gegoocheld wordt. Lukt het Nigel daarna nog wel om in onze tijd terug te komen? 

Stap in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans. De Tijdreiziger staat met zijn spectaculaire illusies en prachtige muziek garant voor een geweldige Kerstmiddag uit met het hele gezin.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum do 26 december
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00
Tickets
Datum do 26 december
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00

"Op dit moment is Nigel het grootste talent in zijn categorie."

Hans Klok

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters. 

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Nigel Otermans

Op elfjarige leeftijd raakte de in Maastricht geboren Nigel Otermans (2001) in de ban van goochelen. Daarna ging er geen dag voorbij zonder een illusie. In 2019 werd hij Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen en in 2022 Nederlands Kampioen Illusionisme tijdens de Nederlandse Magische Unie-Goochelwedstrijd voor volwassenen. Jurylid Hans Klok: ‘Op dit moment is Nigel het grootste talent in zijn categorie’.

Televisieprogramma’s waaronder HLF8, BEAU en Game of Talents (RTL4) nodigden hem uit. Van 2021 tot en met 2023 speelde hij in Openluchttheater Valkenburg illusieshows die door pers en publiek juichend werden ontvangen. In december 2023 speelde Nigel met zijn team bijna dagelijks vier shows in het CoIiseum te Lissabon waar hij onderdeel was van het Kerst Circus.

Credits

Met: Nigel Otermans