Specials, Theater

Laura van Dolron

De Uitnodiging

Tickets Over de maker(s)
De Uitnodiging

Een warm bad met humor en poëzie waarin we met plezier onze pijn omarmen en ontdekken dat pijn schoonheid is.

Laura van Dolron staat bekend om haar eigen gecreëerde genre stand-up philosophy, waarmee ze persoonlijke, herkenbare en intieme voorstellingen maakt. Dit keer gaat ze de wereld in met het gedicht The Invitation onder haar arm. Ze interviewt bekende en minder bekende mensen, die ze de afgelopen jaren in haar werk tegenkwam. Wat is hun grootste pijn, hun grootste overwinning? Wat is het dat ze van binnenuit drijft? Zijn ze banger of wijzer geworden van het leven?     

Laura nodigt haar publiek uit om dieper te kijken. Tot het punt waar onze verhalen zo persoonlijk worden dat ze heel veel met elkaar gemeen blijken te hebben. Een safe space voor pijn, voor vragen, voor weerstand en warme gevoelens.

Tickets en tijden

Datum vr 28 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Tickets
Datum vr 28 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Laura van Dolron

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up philosophy. Ze wil niet meer entertainen maar helpen, niet spelen maar helen, niet meer praten tegen maar met een publiek. Al eerder deed ze dit in 'Een antwoord op alle vragen' en 'Geen verhaal'. In haar nieuwste voorstelling 'De Uitnodiging' gaat ze samen met haar publiek op zoek naar levensveranderende ervaringen. Wat zijn dat en waar moeten die aan voldoen? 

Meer over Laura van Dolron

Credits

Website: www.lauravandolron.com 
 

Concept en spel: Laura van Dolron