Specials, Theater

Laura van Dolron

De Uitnodiging

Tickets Over de maker(s)
De Uitnodiging

In 2021 maakte Laura van Dolron Geen verhaal, over de scheiding. In 2022 maakt Laura van Dolron De Uitnodiging, een ode aan haar nieuwe liefde.

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging: een feel good voorstelling voor getekende mensen.

Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De Uitnodiging aan. 

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft.

Tickets en tijden

Datum vr 21 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Tickets
Datum vr 21 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Laura van Dolron

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up philosophy. Ze wil niet meer entertainen maar helpen, niet spelen maar helen, niet meer praten tegen maar met een publiek. Al eerder deed ze dit in 'Een antwoord op alle vragen' en 'Geen verhaal'. In haar nieuwste voorstelling 'De Uitnodiging' gaat ze samen met haar publiek op zoek naar levensveranderende ervaringen. Wat zijn dat en waar moeten die aan voldoen? 

Meer over Laura van Dolron

Credits

Website: www.lauravandolron.com  
Concept tekst: Laura van Dolron 
 

Van en met: Laura van Dolron en Mark Kulsdom
Productie en licht: Maartje Simons