Jeugd

De Grote Haay

Winterkost: De Verrukkelijke Kinderbakshow 6+

Tickets Over de maker(s)
De Verrukkelijke Kinderbakshow 6+

Thuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken.

Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu! Taarten, cakes en koekjes worden steeds meer thuis gebakken en nu dus ook live in het theater.

Thuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema vertellen je in De Verrukkelijke Kinderbakshow alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Oma Bakker komt ook langs, zij onthult haar geheime grootmoedersrecepten voor de lekkerste cake.

De Verrukkelijke Kinderbakshow is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen!

De Grote Haay was eerder te zien met Johannes de Parkiet 6+, Het Veterstrikconcert 4+ en 1,2,3,4 Poppetje van Papier.  

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 07 januari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 07 januari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50

Winterkost

Deze voorstelling maakt deel uit van festival Winterkost, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Theater Kikker, Podium Hoge Woerd en De Lieve Vrouw. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Winterkost
Winterkost
Winterkost

Over De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema en Dennis de Groot.

Mark Haayema is naast artistiek leider van De Grote Haay ook schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark schreef o.a. ‘Oma mag ik mijn pop terug?’, ‘Joep!’, ‘Sterrenwachter’, ‘De vriendelijke Draak’ en ‘Johannes de Parkiet’. Als acteur en regisseur werkt bij Theater Gnaffel, ROtheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario's voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Hij speelde in de TVseries Sesamstraat, Koekeloere, Boterhamshow en de Sprookjesboom. Mark organiseert het familiefestival Wortelpop en Het Kinderboekenfeest.

Meer over De Grote Haay

Credits

Website: www.degrotehaay.nl 
Website: www.markhaayema.nl 
 

Spel: Rutger van den Broek en Mark Haayema
Regie: Joep Onderdelinden