Jeugd

Holland Opera & MuziekSmederij

Herfststukjes: De Vos, de Raaf en het Meisje 6+

Tickets Over de maker(s)
De Vos, de Raaf en het Meisje 6+

Een muzikale voorstelling geïnspireerd op de fabel van Jean de La Fontaine.

Bij een wandeling in het bos ontmoet het Meisje een pratende Vos. De Vos organiseert een surpriseparty voor Muis en omdat hij zelf niet goed kan schrijven, vraagt hij of het Meisje hem wil helpen. Op de uitnodiging moet staan dat Muis alleen kaas wil en geen andere cadeautjes hoeft. 

De Vos wil dat het Meisje iedereen uit het bos uitnodigt, behalve de Raaf. De Raaf zou het feest maar verpesten met haar vreemde gekraai. Maar is de Vos wel helemaal eerlijk? Is dit echt de verjaardag van de Muis?

Holland Opera was eerder in onze theaterzaal te zien met Zwanenmeer. Nu zijn ze terug met een nieuwe jeugdvoorstelling samen met de Muzieksmederij.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum di 17 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum di 17 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Herfststukjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Herfststukjes
Herfststukjes
Herfststukjes

Over Holland Opera

Holland Opera is gevestigd in de Veerensmederij in Amersfoort en is het eerste zelfstandige jeugdoperahuis in Europa. Samen met een nieuwe generatie makers en musici, maakt Holland Opera actuele en toegankelijke operavoorstellingen voor jong en oud.

Meer over Holland Opera

Credits

Website: https://www.hollandopera.nl/
Muziek: Niek Idelenburg
Tekst: Daantje Idelenburg
Regie: Rianne Meboer
Kostuums: Martijn Kramp
 

Decor: Douwe Hibma
Lichtontwerp: Wouter Moscou
Spel: Daantje Idelenburg
Slagwerk: Chris Saris