Cabaret

André Manuel

De Zieke Geest

Tickets Over de maker(s)
De Zieke Geest

Deel 1 van een legendarische drieluik van André Manuel over de meest rare vragen des levens.

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Want waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids? En hoe komt het dat het altijd mannen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl alle vrouwen niet verder komen dan een rolletje als slachtoffer? Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? 

Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden. De Zieke Geest is deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Later volgen nog HetGoddelijke Lichaam en De Eenzame Ziel. Maar dat komt nog. Nu eerst De Zieke Geest

André Manuel was al eerder in onze theaterzaal te zien met Het Geval Apart en Sneu. Dit is zijn 18de theatervoorstelling.

Tickets en tijden

Datum za 03 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00
Tickets
Datum za 03 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00

Over André Manuel

André Manuel is een Nederlands muzikant en cabaretier.

Vanaf 1985 was hij actief met de maatschappijkritische band Fratsen. Na het uiteenvallen van de band presenteerde Manuel in 1996 een soloprogramma onder de naam Krang, Twents voor 'binnenstebuiten'. Hierna trad hij op met een band die eveneens de naam Krang droeg, maar hij bleef ook solo optreden. Met Krang won Manuel in 2000 een Zilveren Harp. In 2004 werd de groep ontbonden en ging hij verder als soloartiest.

In 2007 en 2008 speelde hij mee in het collectief het Beukorkest. Begin 2008 vormde Manuel weer een eigen band met de naam André Manuel & De Ketterse Fanfare. Inmiddels heeft hij met deze band 2 albums uitgebracht: Op verzoek van de Goden en Tjuup!.

Meer over André Manuel

Credits

Website: www.maneman.nl
 

Spel: André Manuel