Jeugd

Vanaf2 Producties / Twee-ater

Prentenboekjesfestival Dieren in de Tuin: Dikkie Dik en Ik 2+

Geweest
Dikkie Dik en Ik 2+

Let op: De voorstelling van 12.30 uur is geannuleerd. Had je tickets? Je ontvangt meer informatie per mail.

Duik in de kattenwereld en vier samen met ons de verjaardag van Dikkie Dik.

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt. Om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

In Dikkie Dik & Ik kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig en dat wordt gevierd. Vanaf het moment dat je het theater binnen komt, bevind je je in de wereld van een kat. Doe je mee?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Prentenboekjesfestival Dieren in de Tuin

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin!
Naast de voorstellingen in onze theaterzaal en studio kan je spelen in de foyer.

Meer Festival
Prentenboekjesfestival Dieren in de Tuin
Prentenboekjesfestival Dieren in de Tuin

"Het is een goede greep van regisseur en conceptontwikkelaar Olaf van de Ven om Dikkie Dik alleen als tekening te laten optreden op de bladzijden van dat grote tekenboek. Hierdoor blijft Dikkie Dik herkenbaar en blijft de oogopslag van zijn twee kraaloogjes tot zijn recht komen."

Theaterkrant

Credits

Website: www.2ater.nl  
Regie en conceptontwikkeling: Olaf van de Ven (Kernlid van Meneer Monster) 
Spel: Desiree van Haaren en Achref Adhadhi 
Dramaturgie: Frederieke Vermeulen 
 

Video en lichtontwerp: Arjen Klerkx
Decor: Eric Loze
Muziek: Daan van West
Mede mogelijk gemaakt door: Gottmer Uitgevers Groep en Smølke kattenvoer
Producent: Stichting Twee-ater