Muziek, Specials

The Bluebettes

Do you wanna dance?

Tickets Over de maker(s)
Do you wanna dance?

Swingend muzikaal feest op de dansvloer van onze theaterzaal met alle danshits uit de swinging sixties.

Met deze swingende band is het altijd één groot feest! Bij dit concert is er zelfs ruimte om mee te swingen op de dansvloer. 
De vijf goedlachse dames met het hart op de ‘swinging sixties’ plek speelden eerder al heerlijk aanstekelijk bij Podium Hoge Woerd. Maar onze groene theaterstoelen maken het lastig om mee te swingen. Nu is er dus ruimte om lekker te dansen bij deze trip down memory lane vol hartverscheurende country, opzwepende rock ‘n roll en tijdloze soul. Trek de dansschoenen maar uit de kast voor een show vol nostalgie, humor en danshits uit de jaren zestig van onder anderen Tina Turner, Dusty Springfield, The Beatles en de The Supremes.

Zangeres Esther Groenenberg liet al eerder haar fantastische zangstem horen in onze theaterzaal. Nu is ze terug met haar band The Bluebettes voor een swingende avond. 

Tickets en tijden

Datum vr 08 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum vr 08 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Over The Bluebettes

Een swingende band van vijf vrouwen die de sixties tot leven brengen.
The Bluebettes nemen je mee naar de turbulente jaren zestig. Op heel eigen wijze brengen zij de hits van o.a. the Supremes, Aretha Franklin, the Ronettes en Nancy Sinatra tot leven. 

Op het podium staan vijf vrouwen die met een flinke dosis energie, humor, close harmony, gitaar, piano, drums en bas een te gekke liveshow neerzetten - een genot om naar de kijken en te luisteren. Uit volle borst meezingen met de bekende liedjes, fingersnappen tot je blaren hebt en hipshaken tot je erbij neervalt - het mag allemaal. 

Meer over The Bluebettes

Credits

Website: www.thebluebettes.com
Zang: Arlette Swartjes
Gitaar en zang: Geraldine Swartjes
 

Toetsen en zang: Esther Groenenberg 
Bas en zang: Chantal de Haan
Drums en zang: Anna Hoekstra