In verband met ziekte is deze voorstelling van Elke Vierveijzer van vanavond donderdag 28 maart geannuleerd.

Muziektheater

Elke Vierveijzer

Drift

Geweest Over de maker(s)
Drift

Een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens.

Drift is een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. In Drift worden alle lagen afgepeld. Elke trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen.

Voor haar voorstelling Lucht ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De VSCD-cabaretjury schreef: “Vierveijzer toont zich één van de beste liedschrijvers van Nederland. Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.”

"Elke Vierveijzer laat haar woede de vrije loop"

Trouw - Ivo Nieuwenhuis

"Genoeg om van te genieten, bij dit fraai vormgegeven en strak geënsceneerde theaterconcert. Niet in de laatste plaats omdat Vierveijzer een fijne, warme zangstem heeft, en Wetzer daar een spannend instrumentaal geluid aan toevoegt."

Trouw

"Vierveijzer levert met regisseuse Kim Arnold een doorwrocht kleinkunstprogramma af, waarin elk lied op de juiste plek staat, met een opbouw als een storm. Van berustend de ramen dichttimmeren tot het opgelucht opvegen van de losgelagen dakpannen achteraf; Drift"

Theaterkrant

Credits

Website: www.elkevierveijzer.nl 
Tekst: Elke Vierveijzer 
Muziek: Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer
Regie en dramaturgie: Kim Arnold en Eveline Mol

Lichtontwerp en techniek: Niels Kingma
Toetsenist: Michel Wetzer 
Producent: Elke Vierveijzer