Verhuur, Muziek

Harmonieorkest Vleuten

Dubbelconcert HOV-A & O & U

Tickets Over de maker(s)
Dubbelconcert HOV-A & O & U

Na 5 jaar ontmoeten Harmonieorkest Vleuten en Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning elkaar weer op het podium.

HOV-A is het vlaggenschip van Harmonieorkest Vleuten; een ambitieus orkest dat op een zo hoog mogelijk niveau muziek wil maken en daarbij ook nieuwe uitdagingen en bijzondere muziekstukken niet uit de weg gaat. Harmonieorkest Vleuten staat sinds 2014 onder leiding van Arjan Gaasbeek.

Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning is een 70-koppig harmonieorkest uit het Brabantse dorp Beek en Donk. Het orkest heeft een rijke muzikale historie met vele hoogtepunten op nationale en internationale podia.

Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning staat sinds juni 2023 onder leiding van Julio Domingo Escamilla (1990). Geboren en getogen onder de rook van Valencia in Spanje, is zijn muzikale hart als snel gaan kloppen voor de harmoniemuziek. 

Tickets en tijden

Datum za 04 november Verhuur
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Vanaf € 22,50
Tickets
Datum za 04 november - Verhuur
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Vanaf € 22,50

Over Harmonie Orkest Vleuten

Harmonieorkest Vleuten is een Utrechtse muziekvereniging waar ze met ambitie en plezier muziek maken. De muzikale ontwikkeling van de leden en orkesten staan hoog in het vaandel. Ze vervullen lokaal een cultureel-educatieve en sociaal-maatschappelijke rol van betekenis door muziek in te zetten als middel voor verbinding en verwondering.

Meer over Harmonie Orkest Vleuten