Cabaret

Alex Ploeg

EGO

Wachtlijst Over de maker(s)
EGO

Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

In EGO zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf en het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Alex Ploeg werd al door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. En oja, tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Nu is hij terug met EGO.

Tickets en tijden

Datum wo 23 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Wachtlijst
Datum wo 23 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Alex Ploeg

Alex Ploeg is lid van Comedytrain, werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’. Zijn debuut ‘Ultimatum’ (o.a. te zien op Netflix) werd lovend ontvangen en genomineerd voor de Neerlands Hoop; de prijs voor meest veelbelovende theatermaker.

Meer over Alex Ploeg

Credits

Website: www.alexploeg.nl