Cabaret

Dolf Jansen

Eindejaars 2024: Ongewone Nederlander

Wachtlijst Over de maker(s)
Eindejaars 2024: Ongewone Nederlander

Dolf Jansen is toe aan zijn 35e oudejaarsvoorstelling! Ongeveer. Over 2024. Exact.

2024: het jaar waarin de ‘gewone Nederlander’ zijn opmars voortzet. In de media, op de socials, zelfs in de politiek is ze aanwezig, en soms bepalend. Dolf vraagt zich af: als de gewone Nederlander bestaat, hoe ziet dat er dan uit, qua kleding en kapsel en wat er op je barbecue ligt. En, zeker zo belangrijk, wat betekent het als je het níet bent? Als je niet aan De Normen Der Gewone Nederlander voldoet...?

Oudejaars 2024 zal natuurlijk ook raken aan ons langverwachte nieuwe kabinet, de man die Amerika gaat leiden, de weg van oorlogen naar vrede, hoe Lil’Kleine te bestrijden, sneeuwkanonnen in Zwitserland, seksspeeltjes bij de Hema en mensen die wel kinderen willen MAAR NIET DE HELE TIJD. Oudejaars 2024: voor gewone en ongewone Nederlanders.

Tickets en tijden

Datum za 05 oktober Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Wachtlijst
Datum za 05 oktober - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Over Dolf Jansen

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij start zijn carrière met Hans Sibbel (Lebbis) met succes wanneer zij aan het Leids Cabaret Festival meedoen. Daarna volgen vele cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis & Jansen.
De laatste jaren gaan de twee heren ieder hun eigen weg. Alleen voor uitzonderlijke gelegenheden staan ze samen op een podium.

Dolf biedt het publiek een verbale berg-en-dal-express waarin hij het publiek meevoert over toppen van welsprekendheid en door dalen van dilemma’s. Op zo’n parcours moet je kunnen improviseren als de beste en af durven wijken van de ideale lijn als de actualiteit daar om vraagt. En dan ook nog grappen maken. Heel veel grappen. Laat dat aan Dolf over.

Dolf is sinds jaar en dag presentator van Spijkers met Koppen (VARA, zaterdag Radio 2). Daarnaast schrijft Dolf columns in diverse bladen.

Meer over Dolf Jansen

Credits

Concept: Dolf Jansen

Website: www.dolfjansen.com