Jeugd

Grote Mensen

Eitje 3-7 jaar

Nieuwe Namen
Tickets
Eitje 3-7 jaar

Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooooit. Een eitje waar niemand aan mag komen, we herhalen, niemand. Een saai eitje dus.

Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. (Suppoosten zijn saaie bewakers van kunstobjecten, en kunst is…. Ehm nou ja, dat vertellen we nog wel een keer). En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zitten we midden in een achtervolging. 

Twee droogkomische, saaie mimers bewaken de actieheld: Eitje. Met minimale middelen en veel huis-, tuin- en keukenmagie toveren ze zichzelf, elkaar en het eitje weg. Gevaarlijk wordt het zeker, dus probeer dit ook thuis. Grote mensen maakt theater voor kleine mensen. Beeldende, woeste, droogkomische voorstellingen met slapstick en houtje-touwtje decors over serieuze kleine en grote-mensen-vragen.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 7 jaar oud. Meer informatie. 

Tickets en tijden

Datum zo 06 april
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00
Tickets
Datum zo 06 april
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00

"Mensen zeggen weleens: “Grote mensen zijn kinderen die gestopt zijn met spelen.” Weten zij veel. Wij zijn grote mensen. En wij spelen wél. We hebben al een hoop meegemaakt, we snappen alles ondertussen wel en dat zullen we eens even laten zien."

Regisseur Willemijn Zevenhuijzen

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters.

Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Grote Mensen

Grote mensen bestaat uit: Lisa Groothof, Dwayne Toemere en Yannick Greweldinger. Grote mensen maakt theater voor kleine mensen. Beeldende, woeste, droogkomische voorstellingen met slapstick en houtje-touwtje decors over serieuze kleine en grote-mensen-vragen.

 

Credits

Spel: n.t.b. Marie Groothof, Dwayne Toemere, Yannick Greweldinger
Regie: Willemijn Zevenhuijzen

 

 

Vormgeving: Dwayne Toemere en Willemijn Zevenhuijzen
Coaching: Moniek Merkx