Cabaret

Anne Neuteboom

En dan nu ... Anne Neuteboom

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
En dan nu ... Anne Neuteboom

Anne Neuteboom maakt onaangepast cabaret, ontwapenend en brutaal. Je wil het en je weet het.

En dan nu de vrouw die heerlijk schaamteloze humor en een diepe wijsheid verenigt in één lichaam. Een avond Anne Neuteboom voert je langs bijzondere gedachtenkronkels en geestige woede. Haar leven wordt plots drastisch omvergeworpen. Het dwingt haar opnieuw naar zichzelf en de wereld te kijken. En dat alles door een onschuldig afspraakje met iemand uit het publiek…

De frisse en brutale cabaretière maakte al drie succesvolle programma's, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw (★★★★): “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.” We ontvangen Anne voor de vierde keer in ons theater.

Tickets en tijden

Datum do 19 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00
Tickets
Datum do 19 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00

"De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje."

Trouw

"Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel."

Theaterkrant

"Frisse wind in het cabaretlandschap."

Nominatie Neerlands Hoop

Over Anne Neuteboom

Anne Neuteboom studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. In 2015 ontving ze de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Ze schreef drie succesvolle solo programma's: Weg, Kijk haar gaan en Effe niet met je mening. Voor Kijk haar gaan werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor Neerlands Hoop – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief

Meer over Anne Neuteboom

Credits

Spel: Anne Neuteboom 
Regie: Hanneke Braam 
 

Website: www.anneneut.nl