Cabaret

Peter Heerschop en Viggo Waas

Er gaat nog iets heel moois gebeuren / try-out

Tickets Over de maker(s)
Er gaat nog iets heel moois gebeuren / try-out

Peter en Viggo (uit cabaretgroep NUHR) blikken terug en vooruit op hun vriendschap.

Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Na het herseninfarct van Viggo vorig jaar voelen ze nog meer noodzaak om op te treden. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden. Ze vertellen, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond.

Peter en Viggo tonen alles wie zij samen zijn en alles wat ze samen hebben gedaan in één voorstelling. NUHR-dialogen, ‘Wachten Op Godot’, Vrienden van Van Swieten, de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen samen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’.

En dat in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

Tickets en tijden

Datum do 29 september Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00
Datum do 29 september - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00

Over Peter Heerschop

Peter Heerschop is een Nederlandse cabaretier, programmamaker, acteur, schrijver en gymleraar.
Eind jaren tachtig richtte hij samen met Joep van Deudekom en Viggo Waas cabaretgroep NUHR op waar later ook Eddie B. Wahr vaste kracht werd. 
Op de radio was hij te horen bij het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’. Op televisie was hij te zien in ‘Kopspijkers’, ‘De Vrienden van Van Swieten’, ‘De Familie van de Ploeg’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Mannen van een zekere leeftijd’ en ‘24 uur met...’. Toch ligt zijn grootste liefde bij theater. 

Meer over Peter Heerschop

Over Viggo Waas

Viggo Waas is een Nederlands cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker en schrijver. 
Eind jaren tachtig richtte hij samen met Joep van Deudekom en Peter Heerschop cabaretgroep NUHR op, waar later ook Eddie B. Wahr vaste kracht werd.
Viggo schreef en maakte twee theaterprogramma’s zonder NUHR: ‘Verbruid’ (2008/2009) en ‘Cruijff en Pipo’ (2016). Daarnaast speelde hij in diverse theaterstukken bij het NNT en het Zuidelijk toneel, waaronder ‘Wachten op Godot’, ‘De Driestuiversopera’ en ‘To be or not to be’.
Onder het grote publiek is Viggo bekend geworden door zijn wekelijkse optredens in het VARA-programma ‘Kopspijkers’. Al jaren is Viggo de Meestervoorspeller in het radioprogramma ‘Evers Staat Op’ van Edwin Evers bij Radio 538.

Meer over Viggo Waas

Credits

Website: www.viggowaas.com
Website: www.peterheerschop.com
Met: Peter Heerschop en Viggo Waas

Regie: Ruut Weisman
Techniek: Jantje Geldof, Robert van Delft en Sebastiaan Jongejans
Met ook veel dank aan de medische wetenschap