Circus, Muziek

Niek & Guy

Es Rever

Language No Problem
Tickets
Es Rever

Niek en Guy nemen je mee op een verrassende reis door de wereld van magie, theater en muziek.

Stap binnen in de bijzondere wereld van Niek & Guy. Na het overlijden van hun geliefde grootmeester in de goochelkunst, lieten Niek Takens en Guyllaume Wibowo zich inspireren om Es Rever te maken. In hun adembenemende voorstelling creëren ze met een absurde mix van magie, theater en muziek een show die je zal verbazen, ontroeren en je onbedaarlijk hard laat lachen. Van een poëtische koorddanser tot snoeihard rockende gedachtenlezers en alles daartussenin.

Met hun voorstelling Es Rever bereikten Niek & Guy de finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2023, waar ze in de Kleine Komedie de prestigieuze Shaffy Prijs wonnen. Naar aanleiding van hun optreden jubelde de pers: “Dit duo zal zich niet beperken tot de Nederlandse theaters. Niek & Guy gaan ongetwijfeld de wereld over!”. Daarnaast waren Niek & Guy het voorprogramma van de Ashton Brothers.

Tickets en tijden

Datum do 31 oktober Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum do 31 oktober - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Niek & Guy

Niek Takens is een meermaals bekroonde goochelaar die op zeer jonge leeftijd al Nederlands Kampioen Goochelen werd en heeft sindsdien zijn sporen verdiend op zowel nationale als internationale podia. Guyllaume Wibowo is een veelzijdige artiest die zijn talenten als balletdanser, goochelaar en muziekproducent combineert en zo een unieke stijl creëert.

Credits

Acteurs: Niek Takens en Guyllaume Wibowo
Regie: Friso van Vemde

 

Producent: Niek en Guy
Website: www.niekenguy.nl