Jeugd

Theater Jaski

Winterkost: Familie Vermi Celli 5+

Geweest Over de maker(s)
Familie Vermi Celli 5+

Een muzikale roadtrip over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

Valentina verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt. In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? 

Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is. In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met nieuwe aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cello repertoire. Familie Vermi-celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?  
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Winterkost

In de kerstvakantie is festival Winterkost er weer.
Met nóg meer afwisselend jeugdtheater in nóg meer theaters!

Alle Winterkost
Winterkost
Winterkost

Workshop Het Rondreizende Klei Atelier

Toveren met klei, verf én een houten blokje. Eén blik op klei... en mensen, groot en klein, zijn ‘verkocht’. Met klei kan je zoveel kanten op. Vanuit een klompje grijze massa, tot een dier, figuur, mens of ding. 

Bij het Rondreizende Klei Atelier kan je na afloop van de voorstelling zelf jouw unieke klei figuur boetseert. Een houten blokje met één spijker; vlot zelf getimmerd, vormt de sokkel waarop geboetseerd wordt. Geen thema of maniertjes hoe het moet: je ontdekt het zelf, mislukken mag en opnieuw beginnen kan altijd! 
Ieder kunstwerk gaat mee naar huis. Een wastafel en handdoeken zijn voorzien om je even op te kunnen frissen.

De workshop van het Rondreizende Klei Atelier vindt plaats in onze foyer van 15.00u tot 16.00u. Koop een ticket tegelijk met je voorstellingsticket of via de knop.

Tickets
Workshop Het Rondreizende Klei Atelier
Workshop Het Rondreizende Klei Atelier

Credits

Website: www.theaterjaski.com 
Concept, script en regie: Kiki Jaski 
Muziek, liedteksten en arrangementen: Jan Groenteman 
Zang en spel: Myrthe van der Vuurst de Vries 
Cello, spel en zang: Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis 
Percussie, spel en zang: Eric Robillard 

Decor en kostuums: Sanne Oostervink 
Dramaturgie: Annemiek Lely 
Beeld: Lotte Klaver 
Lichtontwerp: Desiree van Gelderen 
Techniek: Oscar Bouwmans