Jeugd

Theater Jaski

Winterkost: Familie Vermi Celli 5+

Tickets Over de maker(s)
Familie Vermi Celli 5+

Een muzikale roadtrip over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

Saar verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Haar familie zegt dat het nooit gaat lukken. Want Saar wordt woedend als ze een spel verliest, krijst van verdriet bij zielige dierenfilmpjes en knort van plezier als ze iets lekkers eet. Wie wil dáár nou vrienden mee worden?

Ze is te véél, zeggen ze. Ze moet haar emoties zien te controleren en dan pas zal ze vrienden kunnen maken. Saar laat haar familie achter en beleeft een muzikale roadtrip. Ze ontmoet de Goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten leren ze Saar haar emoties te begrijpen en ontdekt ze de ware betekenis van vriendschap.

In deze hartveroverende muziektheatervoorstelling deelt zangeres/actrice Iris Bakker het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Voor ‘Familie Vermi-Celli’ schrijft Jan Groenteman naast bestaand repertoire ook gloednieuwe liedjes. Meezingers met een lach en een traan.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum vr 06 januari
Tijd 14:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
Datum vr 06 januari
Tijd 14:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50

Winterkost

In de kerstvakantie is festival Winterkost er weer.
Met nóg meer afwisselend jeugdtheater in nóg meer theaters!

Alle Winterkost
Winterkost
Winterkost

Over Theater Jaski

Theater Jaski is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en muzikant/liedjesschrijver Jan Groenteman.
Het gezelschap kenmerkt zich door bijzondere muzikale samenwerkingen tussen topmusici en acteurs, met pakkende nieuwe liedjes en verhalen vol fantasie waar kinderen en volwassenen zich in herkennen. 

Meer over Theater Jaski

Credits

Website: www.theaterjaski.com
Concept & Regie: Kiki Jaski
Muziek: Jan Groenteman

Spel: Iris Bakker, Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis, Eric Robillard
Vormgeving: Sanne Oostervink
Foto: IAMKAT