Cabaret

OldenHermanns

FCKD!

Tickets Over de maker(s)
FCKD!

Een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment om je groene vingers bij af te likken.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaat OLDENHERMANNS de strijd aan met global warming en probeert er een awesome tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu.

Vanuit Utrecht aan Zee in 2040 kijken Lize en Anna terug op hoe het nou allemaal zo mis heeft kunnen gaan. Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen CO2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwen het juiste te doen en hopen dat climate change toch misschien een Hoax is…

FCKD! is een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment, waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat komen gaat. Oh, en trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden.

Tickets en tijden

Datum vr 07 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Tickets
Datum vr 07 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Luister naar de Elektra Podcast:

Over OldenHermanns

Cabaretduo OldenHermanns bestaat uit Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze leerden elkaar kennen op de acteursopleiding van Utrecht en al snel volgden de eerste stappen richting het duo wat ze nu zijn. Ze vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik op de wereld. Met dezelfde fascinatie voor de absurde wereld om hen heen, maakten ze voorstellingen voor de Winterparade (COACH) en het Edinburgh Fringe festival (SCALA). Altijd met pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen.

Meer over OldenHermanns

Credits

Website: www.oldenhermanns.com
Spel en concept: Lize van Olden en Anna Hermanns
Eindregie: Maurits van den Berg