Cabaret

Gavin Reijnders

Glittermoe

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Glittermoe

Na iedere fout een wijze les leren? De winnaar van ‘Ik Ga Stuk!’ wil liever even niks zeker weten.

Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Dus zijn debuutvoorstelling gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!” Iedere keer wanneer hij denkt het beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten?

Tickets en tijden

Datum do 01 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum do 01 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Gavin Reijnders

In 2019 belandde Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. Volgens de jury: “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” Na de finalistentour ging hij door en speelde hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands.

Meer over Gavin Reijnders

Credits

Spel: Gavin Reijnders
Producent: Jelle Kuiper Producties B.V.