Cabaret

Gavin Reijnders

Glittermoe

Nieuwe Namen
Geweest Over de maker(s)
Glittermoe

Na iedere fout een wijze les leren? De winnaar van ‘Ik Ga Stuk!’ wil liever even niks zeker weten.

Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Dus zijn debuutvoorstelling gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!” Iedere keer wanneer hij denkt het beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten?

Quotes

"Het is zowel logisch als dodelijk vermoeiend dat we een perfect leven willen en allemaal ergens bij willen horen. In mijn show wil ik mensen meenemen naar herkenbare en grappige situaties, zoals een yogales en die ene kutverjaardag. Ik ben glittermoe en zal iedereen vertellen waarom!"

Gavin Reijnders

"Zijn talent is onmiskenbaar zijn persoonlijkheid overrompelend, zijn energie tomeloos en aanstekelijk"

Theaterkrant

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Spel: Gavin Reijnders
Producent: Jelle Kuiper Producties B.V.