Circus

De CircusCoalitie

Great Catch II, Fresh taste of circus

Nieuwe Namen, Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
Great Catch II, Fresh taste of circus

Een nieuwe generatie circusartiesten toont hun talent in een grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstellingen.

De Circuscoalitie selecteerde voor deze tweede editie van Great Catch - a fresh taste of circus drie korte stukken van een nieuwe generatie circusartiesten. Zij tonen hun bijzondere talent in grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstellingen. 

Performer Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard, een wipplank. Zijn stuk LONE is een ode aan het alleen zijn, een pleidooi voor de rust en de schoonheid daarvan. 

Tête-bêche, Marieke Thijssen, David Mupanda en Wilko Schütz, combineren in 3+1 spectaculaire acrobatiek met een diabolo als vierde speler. Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn eerste solo Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet. Catch it if you can!

Tickets en tijden

Datum do 18 april
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum do 18 april
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over De CircusCoalitie

De CircusCoalitie bestaat uit verschillende partners: MAAS theater en dans, Rotterdam Circusstad, Korzo, TENT, Festival Circolo, Buro Piket, Circusbende Festival, De Schuur en Panama Pictures in samenwerking met de opleidingen Codarts en Fontys. Met deze samenwerking willen ze bijdragen aan een goed klimaat voor de creatie en presentatie van circus in Nederland. De CircusCoalitie zet in op het stimuleren van talent, speelplekken en publiek voor circus.  

Meer over De CircusCoalitie

Credits

Website: www.circusweb.nl
Performers: Luuk Brantjes, Tête-bêche, Harvey Cobb
Eindregie: Thomas Falk
Foto: Gerrit Schreurs