Cabaret

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

Nieuwe Namen
Geweest Over de maker(s)
Haenen brengt Vreugde

Een eigenzinnige vrolijke voorstelling waarin je Paul Haenen zelf beter leert kennen, net als zijn scherpe kijk op actuele gebeurtenissen.

De mooie kanten van het leven vieren en altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit: dat is de instelling van Paul Haenen, in welke hoedanigheid ook.
Paul Haenen neemt je mee in een optimistische voorstelling vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert.

Het is moeilijk om Haenen in een vakje te stoppen.
Is het cabaret? Niet echt want zijn uitgangspunt is het verhaal en niet de humor.
Is het journalistiek theater? Ook eigenlijk niet, want hoewel hij via de kranten de actualiteit behandelt, is het te fantasievol om het journalistiek theater te noemen.
Is het elke avond hetzelfde? Nee, hij vindt het leuk om het elke avond net weer iets anders te doen. Kortom: je moet hem gewoon zien en ondergaan. Feit is wel dat de meeste mensen vrolijker de zaal uit gaan dan ze er in zijn gegaan.

"Hij verwerpt het exhibitionisme van BN’ers, maar de geslaagde ‘vreugde-avond’ van Paul Haenen is uiteindelijk ook persoonlijk."

De Volkskrant

"Waarschijnlijk is het zondigen tegen alle theaterwetten die er bestaan, maar Paul Haenen improviseert daar charmant omheen."

Alkmaarse Courant

"Paul Haenen: een avondje puur genieten."

De Jutter

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Website: www.bettyasfalt.nl
Oorspronkelijk script: Paul Haenen
Decor en lichtontwerp: Clock Studio

Met: Paul Haenen
Producent: Betty Asfalt Produkties