Muziek, Kleinkunst

Maaike Ouboter en Eric Corton

Harnas van Glas - Theatertour

Tickets
Harnas van Glas - Theatertour

Een muzikale avond waar Eric Corton en Maaike Ouboter met elkaar en het publiek in gesprek gaan over het leven.

Maaike Ouboter en Eric Corton gaan samen het theater in. De plek waar ze allebei zo van houden. In een bijzondere muzikale avond gaan ze met elkaar en het publiek in gesprek over het leven, over loslaten, vasthouden, hoeveel liefde er in verdriet zit én maken ze samen muziek.
Op deze manier maken ze je deelgenoot van hun beider wereld van kwetsbaarheid en doorzetten. Dichtbij en met open vizier.

De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’. Maaike Ouboter wist toenmalig jurylid Eric Corton tijdens de auditie direct diep te raken met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’. Mede daardoor beleefde de zangeres een stormachtige doorbraak en volgden twee albums met enkele succesvolle tours.

Tickets en tijden

Datum vr 23 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,00 tot € 22,50
Tickets
Datum vr 23 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,00 tot € 22,50

Beluister het album Harnas van Glas

Over Maaike Ouboter

Maaike Ouboter is een Nederlandse singer-songwriter. Ze beleefde eind mei 2013 in Nederland en Vlaanderen een stormachtige doorbraak toen ze meedeed aan het televisieprogramma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’.

Over Eric Corton

Eric Corton is een artistieke duizendpoot. Zijn carrière begon op de Toneelschool in Maastricht. Na een aantal jaren als acteur te hebben gewerkt kwam hij terecht bij radiozender 3FM en ontpopte hij zich tot een veelgevraagd radio- en tv-presentator. Naast acteren en presenteren schrijft hij boeken en columns, houdt hij lezingen en maakt hij af en toe ook nog muziek.

Credits