Theater

Laura van Dolron

Heel

Tickets Over de maker(s)
Heel

De nieuwe Laura van Dolron over ons en alle levende wezens die met elkaar verbonden zijn.

Alles goed?  Vragen we elkaar in het café. Op zo'n toon dat JA het enige antwoord kan zijn. 

In de nieuwe Laura van Dolron gaat Laura op zoek naar heelheid, voorbij alles goed, voorbij de small talk. Zoals altijd herkenbaar, ontroerend en inspirerend met het publiek als vertrouweling én favoriete tegenspeler.

Na de rauwe eerlijkheid in Geen Verhaal en het optimistische liefdesverhaal in De Uitnodiging, die beide in onze zaal te zien waren, deelt Laura in Heel waar zij en de wereld nu staan. In het NU - het enige moment dat we hebben. Laura biedt hoop en troost, met humor en zelfspot zoekt ze naar het universele in het persoonlijke en andersom. Wat komt onze pijn ons vertellen? En verdriet en eenzaamheid? En transformeren deze als we durven luisteren? 

Tickets en tijden

Datum vr 12 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum vr 12 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Laura van Dolron

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up philosophy. Ze wil niet meer entertainen maar helpen, niet spelen maar helen, niet meer praten tegen maar met een publiek. Al eerder deed ze dit in 'Een antwoord op alle vragen' en 'Geen verhaal'. In haar nieuwste voorstelling 'De Uitnodiging' gaat ze samen met haar publiek op zoek naar levensveranderende ervaringen. Wat zijn dat en waar moeten die aan voldoen? 

Meer over Laura van Dolron

Credits

Website: www.lauravandolron.com
Spel: Laura van Dolron
Foto: Anouk van Kalmthout