Theater

Laura van Dolron

Heel

Tickets Over de maker(s)
Heel

Heel: Van Dolron maakt de (dis)balans op van een roerige tijd. En roept krachtig op tot zachtheid

Laura van Dolron is stand-up filosoof, zinvinder en voorganger. Haar nieuwe voorstelling Heel weerspiegelt de turbulentie van deze tijd, met thema's als politieke verschuivingen en brandende kwesties zoals Gaza en verkiezingsuitslag. Heel is geen conventionele vertoning, maar eerder een intens pleidooi voor een wereld in opschudding.  

Van Dolron, bekend om haar radicale eerlijkheid en grensverleggende benadering, deelt haar kijk op de afgelopen maanden met jullie als favoriete tegenspeler. Zij maakt geen voorstelling, maar een voorstel voor een betere wereld. Een oproep om voor onze wereld te zorgen, maar ook voor onszelf en om het vuren te staken op alle fronten.

Tickets en tijden

Datum vr 12 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum vr 12 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Laura van Dolron

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up philosophy. Ze wil niet meer entertainen maar helpen, niet spelen maar helen, niet meer praten tegen maar met een publiek. Al eerder deed ze dit in 'Een antwoord op alle vragen' en 'Geen verhaal'. In haar nieuwste voorstelling 'De Uitnodiging' gaat ze samen met haar publiek op zoek naar levensveranderende ervaringen. Wat zijn dat en waar moeten die aan voldoen? 

Meer over Laura van Dolron

Credits

Website: www.lauravandolron.com
Spel: Laura van Dolron
Foto: Anouk van Kalmthout