Muziek

The Kik

Hertaalt EUROVISIE

Wachtlijst Over de maker(s)
Hertaalt EUROVISIE

Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.

The Kik neemt je mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal, door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan.

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival hits rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer.

Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.

Tickets en tijden

Datum do 24 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,00 tot € 24,00
Wachtlijst
Datum do 24 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,00 tot € 24,00

Over The Kik

Neerlandstalige bietband

The Kik is een beat band uit Rotterdam en Tilburg. De band bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjens. De band laat zich inspireren door helden uit de jaren zestig. Ook het instrumentarium van de band verwijst naar die tijd: Vox-versterkers, drums van Ludwig en gitaren van onder meer Rickenbacker. 

The Kik is vooral bekend om hun hertalingen: vertalingen en interpretaties van liedjes naar het Nederlands.

Meer over The Kik

Credits

Website: www.thekik.nl 
Zang, gitaar en toetsen: Dave von Raven
Drums en percussie: Ries Doms

Bas: Marcel Groenwegen
Zang en gitaar: Arjan Spies
Toetsen: Paul Zoontjens