Jeugd

Theater Artemis

Het Geheven Vingertje 10+

Tickets Over de maker(s)
Het Geheven Vingertje 10+

Verstandig theater voor het betere kind.

Het geheven vingertje heft zijn vinger, zonder dat het weet waarnaar. Want wat is goed en wat niet en wie bepaalt dat? Regisseur Jetse Batelaan zoekt de grenzen op van het toelaatbare.

Deze voorstelling werd in 2008 genomineerd voor het Theaterfestival, de VSCD Mimeprijs en de Gouden Krekel.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 10 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum za 20 mei
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
Datum za 20 mei
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50

Over Theater Artemis

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Meer over Theater Artemis

Credits

Website: www.artemis.nl
Regie: Jetse Batelaan
Spel: Marien Jongewaard, Janneke Remmers, Tjebbe Roelofs, Willemijn Zevenhuijzen

Decor: Hester Jolink
Lichtontwerp: Gé Wegman
Kostuums: Marieke Kamphuis