Jeugd

Klein Amsterdam producties

Peuter & Kleuterfestival Op pad in de stad: Het Kabouterboek 2-6 jaar

Tickets Over de maker(s)
Het Kabouterboek 2-6 jaar

Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in.

In Het Kabouterboek van Loes Riphagen leer je bijna alles over de kabouter. Je komt er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen, je leert wat een plattespullenklem is en hoe je je het beste kunt vermommen.

In Het Kabouterboek - de voorstelling kom je nóg meer te weten over kabouters. Hoe klinkt het als ze zingen (vals!), hoe ruiken ze, hoe voelt een huisbeest aan? Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar is het wel fantasie?

Peuter & kleuterfestival
Deze voorstelling is onderdeel van Peuter & Kleuterfestival Op pad in de stad. Een dag voor de allerkleinste, samen met de ouders. Een eerste kennismaking met theater. Kom vooraf spelen in de theatrale speeltuin in onze foyer!

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 tot 6 jaar oud en vindt plaats in onze studio. Meer informatie. 

 

Tickets en tijden

Datum zo 29 september Met randprogramma
Tijd 10:15u
Locatie Studio
Prijs Vanaf € 12,50
Wachtlijst
Datum zo 29 september - Met randprogramma
Tijd 10:15u
Locatie Studio
Prijs Vanaf € 12,50
Datum zo 29 september Met randprogramma
Tijd 11:45u
Locatie Studio
Prijs Vanaf € 12,50
Tickets
Datum zo 29 september - Met randprogramma
Tijd 11:45u
Locatie Studio
Prijs Vanaf € 12,50

Over Klein Amsterdam Producties

Ze bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken ze vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd.

Meer over Klein Amsterdam Producties

Credits

Concept & spel: Marianne van Houten
Eindregie: Albert Klein Kranenburg
Vormgeving: Gunilla Andersson

 

Muziek: Thijs Borsten
Illustraties: Loes Riphagen